Peculiarities of communicative language teaching - Yurchuk, Lyudmila; Yanenko, Larisa (My University, 2017)
The article deals with some peculiarities of communicative language teaching. У статті розглядаються деякі питання, які стосуються особливостей комунікативного підходу до викладання іноземної мови.
Keywords: творчий підхід; комунікативна компетенція; соціокультурний аспект; автентичний матеріал; creative approach; communicative competence; socio-cultural aspect; authentic information; кафедра іноземних мов професійного спрямування