Еволюція поглядів на капітал як економічну категорію - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2005)
У статі досліджується еволюція уявлень видатних економістів різних епох, щодо таких економічних понять, як капітал, його структура, нагромадження, концентрація та централізація, а також, його роль в економічній системі.
Keywords: централізація капіталу; капітал; структура капіталу; нагромадження капіталу; концентрація капіталу; централизация капитала; капитал; структура капитала; накопление капитала; концентрация капитала; centralization of capital; capital; capital structure; capital accumulation; capital concentration; кафедра економічної теорії