Герасименко, Марина ЮріївнаПасічний, Василь МиколайовичГримайло, Ірина ОлегівнаГередчук, Аліна Михайлівна2014-07-282014-07-282014Поліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиною / М. Ю. Герасименко, В. М. Пасічний, І. О. Гримайло, A. M. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 33-35https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16281У наш час у м'ясопереробній промисловості актуальною є проблема ефективності використання сировини, розширення й підвищення якості продукції, що випускається. Відомо, що 9 — 13 % колагеновмісної сировини, яка містить тваринний білок, залишається невикористаною. Presently in the meat industry is the actual problem of efficiency of use of raw materials, expand and improve the quality of products. We know that 9 - 13% kolahenovmisnoyi materials containing animal protein remains unused.otherтваринний білокм'ясопереробна промисловістьколагенcollagenanimal proteinprocessing industryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПоліпшення технологічних показників наповнювачів на основі білково-жирових емульсій каротиновмісною сировиноюOther