Малі підприємства в хлібопекарній промисловості - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто причини привабливості хлібопекарної галузі для малих підприємств.
Keywords: хлібопекарна галузь; baking industry; мініпекарня; small bakerie; кафедра економіки праці та менеджменту