Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидів - Ткаченко, Сергій Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Носенко, Тамара Тихонівна; Маринін, Андрій Іванович (My University, 2012)
В даній роботі досліджено можливість ефективного видалення фосфатидів із рослинної олії з використанням наночастинок оксиду алюмінію отриманих за допомогою хімічного та фізичного способу. This work investigates the possibility of effectively removing phosphatides from vegetable oils using aluminum oxide nanoparticles obtained by chemical and physical method.
Keywords: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; рослинна олія; оксид алюмінію; фосфатиди; vegetable oil; alumina; phosphatides