Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини - Улянич, Іван Федорович (My University, 2014)
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню доцільності застосування нетрадиційної сировини в комбікормовому виробництві (буряку столового, моркви столової, пастернаку, картоплі та виноградних вичавок) та удосконалення технології екструдування зерна ячменю і кукурудзи в суміші з плодово-овочевими добавками. The dissertation is dedicated to the scientific rationale for the use of unconventional raw material in feed compound production (table beet, table carrot, parsnip, potato and grape pomace) and improvement of technology of extruding of barley and corn grain mixed with fruit and vegetable additives.
Keywords: екструдування; плодоовочева сировина; фізичні властивості; технологічні властивості; extrusion; fruit and vegetable raw material; physical properties; technological properties