Використання тандем-методу у процесі вивчення іноземної мови - Ципанова, Наталія Ярославівна (My University, 2017)
Тандем-метод сприяє опануванню вміння вільно спілкуватися у природному мовному середовищі. Потенціал цієї технології наразі значно підвищився за рахунок використання інформаційно-комунікаційних технологій. Тандемна технологія навчання іноземної мови і культури може і має використовуватися для формування навичок говоріння у майбутніх фахівців технічного профілю вже на початковому етапі навчання з метою підвищення ефективності вивчення англійської мови і створення умов для подальшої академічної та професійної мобільності тих, хто вивчає іноземну мову. The tandem method contributes to mastering the ability to communicate freely in a natural language environment. The potential of this technology has now significantly increased due to the use of information and communication technologies. The tandem technology of learning a foreign language and culture can and should be used for the formation of speaking skills in future specialists of a technical profile already at the initial stage of training in order to increase the effectiveness of learning English and create conditions for further academic and professional mobility of those who study a foreign language.
Keywords: тандем-метод; вивчення іноземної мови; language learning; tandem method; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації