Комишна, Наталія ВіталіївнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2014-07-042014-07-042014Комишна, Н. В. Плівчастий та голозерний овес / Н. В. Комишна, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» ׃ тези доповідей ІV міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 15 – 16 травня 2014 р. – К. : НУБіП, 2014. – С. 61 – 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15878Відомо, що продукти переробки зерна вівса (крупа, борошно, геркулес, толокно та ін.) мають дієтичні властивості, що пояснюється цінним хімічним складом цих продуктів. It is known, that produktы PROCESSING ovsa grains (cereals, flour, rolled oats, oatmeal, et al.) Ymeyut dyetycheskye properties, that obъyasnyaetsya tsennыm himicheskogo composition эtyh products. For the study bыly otobranы 4 sample one of íîâûõ varieties ovsa holozernoho variety "Treasure of Ukraine".uk-UKовесплівчастийсолодсолодорощенняoatsfilmymaltmaltingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПлівчастий та голозерний овесThesis