Єрмоленко, Марія МихайлівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2015-02-092015-02-092014Патент на корисну модель № 94230, Україна A21D 13/04 (2006.01) Спосіб виробництва пампушок "Особливих" / Єрмоленко М. М., Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Арпуль О. В. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 201403373 ; заявл. 02.04.2014 ; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19357Спосіб виробництва пампушок відрізняється тим, що на стадії замісу тіста додатково вводять щавнат в кількості 0,5-1,5 % від маси борошна. The method of production of pampushkas is characterized in that at the stage of dough mixing schavnat in the amount of 0.5…1.5% by weight of flour is added.uk-UKщавнатschavnatпампушкиpampushkasбілокproteinкулінарні виробиculinary productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб виробництва пампушок "Особливих" (Патент на корисну модель № 94230)Other