Інвестиційне забезпечення оновлення основних засобів підприємств харчової промисловості - Левицька, Інна Ванадіївна; Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2009)
Розглянуто особливості інвестиційного забезпечення оновлення основних засобів підприємств харчової промисловості.

The features of the investment providing of updating of the fixed assets of enterprises of food industry are considered.
Keywords: інвестиції; основні засоби; оновлення основних засобів; investments; fixed assets; updating of the fixed assets; кафедра економіки праці та менеджменту