Роль та місце рекламної стратегії в маркетинговій стратегії підприємства - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2017)
Розглядається місце рекламної стратегії у маркетингової стратегії підприємства, досліджується взаємозв’язок елементів STP-маркетингу та рекламної стратегії. The place of advertisement strategy in marketing strategy is considered, the interconnection between elements of STP-marketing and advertisement strategy is discovered.
Keywords: маркетингова стратегія; рекламна стратегія; рекламна ідея; marketing strategy; advertisement strategy; advertisement idea; кафедра маркетингу