Каржевська, Олександра Михайлівна2015-05-182015-05-182014Каржевська, О. М. Вплив студентського самоврядування на формування здорового способу життя молоді / О. М. Каржевська ; науковий керівник Н. О. Рябченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 4–5 листопада 2014. – Одеса: 2014. – С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20463У статті проаналізовано необхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчування. В статье проанализирована необходимость разработки и внедрения функциональных и лечебно-профилактических продуктов питания. The article analyzes the need to develop and implement functional and treatment-prevention food.uk-UKфункціональнілікувально-профілактичніпродукти харчуваннярозробкавпровадженняfunctionaltreatment and preventionfooddevelopmentintroductionкафедра експертизи харчових продуктівНеобхідність розробки та впровадження функціональних і лікувально-профілактичних продуктів харчуванняThesis