Пухляк, Анастасія ГригорівнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-292012-06-292003Пухляк, А. Г. Кваліметрична оцінка якості згущених молочних консервів / А. Г. Пухляк, Т. А. Скорченко // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. - Харків, 2003. – Вип. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1953Авторами статті пропонується модифікована система комплексної оцінки якості згущених молочних консервів. Визначені коефіцієнти вагомості кожного показника якості та значення оцінки, використавши метод математичного моделювання.The authors of the article proposed a modified system of complex estimation the quality of canned condensed milk. The coefficients of the importance of each indicator quality and the value of the evaluation were determined, using the method of mathematical modeling.otherматематичне моделюванняmathematical modelingзгущені молочні консервикоефіцієнти вагомостікомплексна оцінка якостіпоказник якостіcanned condensed milkcomplex estimation the qualitycoefficients of the importanceindicator qualityкафедра технології молока і молочних продуктівКваліметрична оцінка якості згущених молочних консервівArticle