Проблеми формування компетентності професійно орієнтованого читання майбутніх інженерів-технологів - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2016)
В статті співставляються вимоги до володіння іноземною мовою професійного спрямування, зокрема професійно орієнтованим читанням, майбутніми інженерами-технологами і умовами навчання іноземним мовам в Національному університеті харчових технологій, аналізуються основні цілі формування компетентності у професійно орієнтованому читанні майбутніх інженерів-технологів: практична, виховна, освітня, розвивальна і професійно орієнтована. The article deals with the requirements for foreign language professional direction, particularly professionally oriented reading for future engineer and conditions of foreign languages teaching at the National University of Food Technologies, examines the main goals of professionally oriented reading competence formation: practical, educational, developing and professionally oriented.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; професійно орієнтоване читання; майбутні інженери-технологи; professional oriented reading; future technologists