Закревська, Людмила Миколаївна2014-03-122014-03-122002Герасименко (Закревська), Л. М. Підвищення конкурентоспроможності кондитерських виробів в Україні / Л. М. Герасименко (Закревська) // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2002. — № 11. — С. 101-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13050Стаття присвячена проблемам розвитку ринку кондитерських виробів в Україні. Запропоновано заходи для підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних кондитерських підприємств. Показано переваги та проблеми провідних підприємств кондитерської промисловості України та роль, яку вони займають на внутрішньому ринку. Article deals with problems of the confectionery market in Ukraine. The measures to improve the competitiveness of domestic confectionery business. The advantages and challenges of leading confectionery industry of Ukraine and the role they occupy in the domestic market.uk-UKринокрозвитоккон’юнктура ринкуконкурентоспроможність продукціїmarketdevelopmentmarket conditionscompetitiveness of productsПідвищення конкурентоспроможності кондитерських виробів в УкраїніArticle