Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаВайсеро, Ольга ОлександрівнаДзюменко, Ольга Анатоліївна2013-04-022013-04-022010Патент № 55322 UA, МПК A23G 3/00 (2009) Збивні цукерки / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. Крапивницька І. О., Вайсеро О. О., Дзюменко О. А. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201006766 ; заявл. 01.06.10 ; опубл. 10.12.10, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7202Запропоновано рецептуру збивних цукерок. Збивні цукерки, що містять цукор – пісок, патоку, яєчний білок, кислоту лимонну, ароматизатор, воду,які відрізняються тим, що як основні структуроутворювачі збивної структури використовується морквяно-яблучне пюре та високометоксильований пектин.uk-UKяєчний білокморквяно-яблучне пюрепектиняичный белокморковно-яблочное пюрепектинegg whitecarrot-apple pureepectinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗбивні цукерки (Патент на корисну модель № 55322)Technical Report