Мирошник, Юлія АнатоліївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2014-12-032014-12-032014Мирошник, Ю. Збагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошками / Юлія Мирошник, Андрій Гавриш, Віктор Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 468-450.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18985Серед широкого асортименту продукції підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства борошняні кондитерські вироби користуються високим попитом. Проте існуючі технології даної групи продукції потребують інноваційних рішень та перетворень з метою оптимізації рецептурного складу, підвищення харчової та біологічної цінностей, зниження енергетичної.uk-UKкондитерські виробикондитерские изделияconfectioneryпредприятия пищевой промышленностипідприємства харчової промисловостіfood industryплодово-ягідна сировинаплодово-ягодное сырьеfruit rawкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошкамиThesis