Грицайова, Анна Олександрівна2021-05-132021-05-132020Грицайова, А. О. Проект технічного переоснащення цеху борошняних кондитерських виробів ТОВ «КФ» Східні ласощі» з впровадженням нового асортименту та обладнання для підвищення ефективності виробництва : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Грицайова ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2020. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33962кондитерська фабрикатехнічне переоснащенняцукрове печиво – «сандвіч»вафлікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення цеху борошняних кондитерських виробів ТОВ «КФ» Східні ласощі» з впровадженням нового асортименту та обладнання для підвищення ефективності виробництва