Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою - Таран, Віталій Михайлович; Титарчук, Анатолій Олександрович; Мізнік, Лариса Миколаївна (My University, 2000)
Висвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу. Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.
Keywords: process improvement; тісто; начинка; удосконалення процесу; dough; filling; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв