Таран, Віталій МихайловичТитарчук, Анатолій ОлександровичМізнік, Лариса Миколаївна2013-08-072013-08-072000Таран, В. М. Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою / В. М.Таран, А. О. Титарчук, Л. М. Мізнік // Харчова промисловість. – 2000. – Вип. 45. - С. 65-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9354Висвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу. Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.otherprocess improvementтістоначинкаудосконалення процесуdoughfillingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкоюArticle