Енергозберігаючі будівельні форми готелів - Кравченко, Антоніна Іванівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2015)
Проект енергоефективного будинку - результат рішення багатьох задач різного змісту: функціональних, інженерних, конструктивних, економічних, художніх та ін., які найбільше відповідають меті мінімізації витрат енергії на забезпечення комфортного мікроклімату. За формою будівель найбільш поширеними є прямокутні паралелепіпеди з основою квадрат, прямокутник.
Keywords: енергозберігаючі будівлі; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції