Штангеєв, Костянтин ОстаповичХристенко, В. І.2013-12-242013-12-242002Штангеєв, К. О. Шляхи енергозбереження в цукровому виробництві : навч. посібник / К. О. Штангеєв, В. І. Христенко. – Київ : ІПДО НУХТ, 2002. – 32 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12435Наводиться структура витрат теплової енергії в цукровій промисловості. Зроблено аналіз тепловтрат на окремих виробничих дільницях. Описано принципи зменшення витрат тепла (пари) на технологічні потреби.енергозбереженняэнергосбережениеenergy savingцукрова промисловістьсахарная промышленностьsugar industryтепловтратитеплопотериheat lossШляхи енергозбереження в цукровому виробництвіLearning Object