Застосування ІТ в процесі навчання англійської мови для формування іншомовної комунікативної культури - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2015)
ІТ розглядаються як інноваційні технології викладання іноземних мов. У статті подано теоретичний аналіз використання тесту при навчанні іноземної мови. Подаються можливості теста для формування іншомовної комунікативної культури студента та для досягнення основних цілей навчання.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; технології навчання; викладання іноземної мови; learning technologies; teaching a foreign language