Тюха, Ірина Володимирівна2020-10-152020-10-152011Тюха, І. В. Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 17-19 лютого 2011 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32002Розглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможності. The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered.кафедра економіки праці та менеджментуадаптивність системирозвитокконкурентоспроможність підприємстваadaptivity of the systemdevelopmentcompetitiveness of enterpriseРозвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіThesis