Зв'язки з громадськістю як інструмент маркетингових комунікацій - Мельничук, Інна Миколаївна (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи тощо) впродовж 2000-2017 рр. з актуальних питань розвитку реклами та PR технологій у системі сучасних маркетингових комунікацій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: маркетингові комунікації; реклама; PR технології; інформаційні війни; маркетинг; маркетинговые коммуникации; PR технологии; информационные войны; marketing communications; advertising; PR technology; information wars; marketing