Система керування машинами лиття під тиском - Богушевський, Володимир Святославович; Антоневич, Ярослав Казимирович (My University, 2013)
Розглянуто можливості автоматизації технологічного процесу лиття під тиском. За критерій управління було прийнято коефіцієнт первинного виходу відливок. Досліджено вплив різноманітних параметрів системи на стабільність роботи машини та шляхи їх корегування в процесі роботи. Розроблена система керування машинами ЛРІТ, яка показала поліпшення техніко-економічних показників роботи. The article describes the possibilities of the automation of the technological process of the die casting. The ratio of the initial casting transfer is taken as the criterion of the control. The influence of the various system parameters on the stability of the machine operation and the ways of their correction in the process are investigated. The control system of the die casting machines which showed an improvement of the technical and economic performance is developed.
Keywords: керування; лиття під тиском; система; параметри; management; system; parameters; die casting