Дидюк, Олена ЮріївнаІванова, Тетяна МиколаївнаКлишко, Марина Леонідівна2016-03-102016-03-102013Дидюк, О. Ю. Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировини / О. Ю. Дидюк, Т. М. Іванова, М. Л. Клишко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22392Сьогодні все більш популярними стають м’ясні вироби здорового харчування із натуральної, нерафінованої, не модифікованої сільськогосподарської сировини. Для поповнення об’ємів м’ясної продукції нині значну роль відіграє «нетрадиційна сировина» у тому числі м’ясо диких тварин. Today become increasingly popular meat products with a healthy diet of natural, unrefined, not modified agricultural products. To replenish the volume of meat now plays a significant role "alternative materials" including venison.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнетрадиційна сировинам’ясна сировинахімічний складalternative raw materialsraw meatchemical compositionАналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировиниOther