Методологічні особливості парофазного аналізу олій з використанням “електронного носу” на базі п’єзокварцових мікроваг - Калініченко, Ася Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2016)
На сьогодні недостатньо інформації щодо методології парофазного аналізу систем рідина-газ з використанням “електронного носу”, особливо таких систем як олії, в яких містяться полярні та неполярні сполуки з різним коефіцієнтом розподілу в системі олія-газ. At present little information on the methodology for the analysis of vapor-phase liquid-gas using "electronic nose", especially such systems as oil containing polar and nonpolar compounds with different coefficient distribution system of oil-gas.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; парофазний аналіз; електронний ніс; п'єзокварцові мікроваги; headspace; electronic nose; quartz crystal microbalance