Бзенко, Альона Олександрівна2015-06-252015-06-252013Бзенко, А. О. Особливості та проблеми розвитку хлібопекарської галузі в Україні та шляхи їх подолання / А. О. Бзенко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdfhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21374Однією з найважливіших галузей, що забезпечують продовольчу безпеку України, є хлібопекарська. Її структуру формують: сільськогосподарські виробники, що вирощують зернові культури; елеватори, що сушать та зберігають зерно; борошномельні та хлібопекарські підприємства, які задовольняють потреби усіх верств населення в хлібобулочній продукції. One of the major industries that provide food security Ukraine is baking. Its structure is formed: agricultural producers who grow crops; elevators, which are dried and store grain; Flour and bakery enterprises meet the needs of all segments of the population in bakery products.otherхлібопекарська галузьпроблеми розвиткухлібbreaddevelopment problemsbaking industryОсобливості та проблеми розвитку хлібопекарської галузі в Україні та шляхи їх подоланняThesis