Кластеризація як механізм підвищення економічного добробуту країни - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2010)
Досліджено розвиток процесів кластеризації в Україні та представлено розвиток моделі Г. Ліндквіста з точки зору відповідності вітчизняним реаліям.

Studies the development processes of clustering in Ukraine and presented the development of model G. Lindqvist terms according to domestic realities.
Keywords: інновації (економіка); innovation (economics); кластер; cluster; кафедра маркетингу