Масліков, Максим Михайлович2014-05-062014-05-062007Масліков, М. М. Теплохолодозабезпечення підприємств галузі : конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока", спеціалізація "Технологія морозива" денної та заочної форм навчання / М. М. Масліков. – К. : НУХТ, 2007. – 48 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14224Описані системи тепло- та холодопостачання підприємств з вироблення морозива та способи їх розрахунку. Heat & cool supply systems of ice-cream plants with methods of its calculating are describeduk-UKморозивотеплозабезпеченняхолодозабезпеченняice-creamheatsupplycool-supplyкафедра процесів і апаратів харчових виробництвТеплохолодозабезпечення підприємств галузіBook