Левченко, Н. І.Якубчик, Ю В.Ковбаса, Володимир МиколайовичФалендиш, Наталія Олексіївна2012-06-092012-06-092008Левченко, Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів / Н. І. Левченко, Ю. В. Якубчик, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2008. - № 6. - С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1258Досліджено тривалість зберігання картопляних чіпсів в залежності від жирової компоненти. Подовження терміну зберігання картопляних чіпсів можливе при введені до їх рецептури сировини, що володіє антиоксидантними властивостями.Іnvestigated the shelf life of potato chips, depending on the fatty components. Extending the shelf life of potato chips can be put in their formulation of raw materials, which has antioxidant properties.uk-UKкартопляні чіпсиантиоксидантиперекисні сполукитермін зберіганняpotato chipsantioxidantsperoxide compoundsshelf lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів