Рудюк, Віталій ПетровичПасічний, Василь Миколайович2024-11-132024-11-132022Рудюк, В. П. Перспективи використання аналогів сиру у ковбасному виробництві / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 97–98https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45715Представлено результати аналізу сучасного ринку аналогів сиру для виробництва ковбасних виробів.The results of the analysis of the modern market of cheese analogues for the production of sausage products are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіваналог сируковбасиan analogue of cheesesausagesПерспективи використання аналогів сиру у ковбасному виробництвіThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590