Остап Вересай–феномен української культури - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2020)
Розглянуто постать Остапа Вересая, як особливу, талановиту, багатогранну постать кобзарського цеху. Продемонстровано потужне художнє обдарування, артистична натура, непересічна індивідуальність, втілення співучого хисту українця. The figure of Ostap Veresay is considered as a special, talented, multifaceted figure of the kobzar shop. Demonstrated powerful artistic talent, artistic nature, extraordinary individuality, the embodiment of the singing skills of Ukrainians.
Keywords: Вересай Остап; кобзар; співак; бандурист; Veresay Ostap; kobzar; singer; bandura player; кафедра гуманітарних дисциплін