Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна2014-04-072014-04-072009Москаленко, В. О. Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 "Економіка та управляння підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Москаленко Вікторія Олександрівна ; НУХТ. - К., 2009. - 21 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13689Дисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій щодо застосування прогресивних методів формування та розвитку кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості, які забезпечують можливість їх ефективного функціонування. The thesis is dedicated to deepening of the theoretical and methodological foundations and working out of the scientific and practical guidelines concerning usage of advanced methods for the formation and development of personnel potential of the food industry’s enterprises, which provide the possibility of their effective functioning.кадровий потенціалпідприємства харчової промисловостікадрова політикакадрова стратегіякоучінгефективністьконкурентоспроможністьінноваційний розвитокhuman resourcesfood industry enterprisespersonnel policiespersonnel strategycoachingperformancecompetitivenessinnovative developmentкафедра економіки праці та менеджментуФормування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України