Прибильський, Віталій ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичКоваленко, Надія КонстянтинівнаПідгорський, Валентин СтепановичГригоров, Юрій Григорович2012-12-272012-12-272003Нові штами мікроогранізмів / В. Л. Прибильський, В. А. Домарецький, Н. Коваленко, В. С. Підгорський, Ю. Г. Григоров // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 1. - С. 14 -15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5134Питання підбору, виділення й дослідження штамів мікроорганізмів для виробництва ферментованих напоїв – основні в створені нових біотехнологій. У результаті проведених досліджень визначено технологічну придатність нових штамів мікроорганізмів до використання в технології ферментованих напоїв та оптимальні умови їх культивування.The issue of recruiting, selection and study of microorganisms for the production of fermented beverages - mainly in creating new biotechnology. The studies identified technological suitability of new strains for use in the technology of fermented beverages and optimal conditions for their cultivation.otherштам мікроорганізмівферментовані напоїкультивуванняstrain of microorganismsfermented beveragescultivationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНові штами мікроогранізмівArticle