Страшинська, Лариса Володимирівна2013-12-122013-12-122004Страшинська, Л. В. Стратегія розвитку харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Стратегія розвитку харчової промисловості України та її регіонів (областей) на період до 2015 року. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2004. – 212 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12033Визначено основні макроекономічні умови, що впливають на розвиток харчової промисловості України, проаналізовано зростання цін і рівень споживання окремих продовольчих товарів в Україні та структуру витрат населення протягом 1999-2001 рр. На основі здійсненого аналізу визначені прогнозні параметри розвитку галузі та розроблені пропозиції щодо стратегічних напрямів її розвитку. The main macroeconomic conditions affecting the development of the food industry in Ukraine and analyzes the rise in prices and consumption of certain food products in Ukraine and the cost structure of the population over the years 1999-2001 on the basis of the analysis identified predictive parameters of the sector and proposals for its strategic directions development.otherформи власності і господарюванняінституціональна структурахарчова промисловістьпоказники розвиткуownership and managementinstitutional structurefoodindicators of developmentкафедра маркетингуСтратегія розвитку харчової промисловості УкраїниArticle