Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаШутюк, Віталій Володимирович2021-04-162021-04-162021Горбач, А. В. Тенденції виробництва та виробництва натуральних харчових барвників / А. В. Горбач, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 231.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33315Нині такі фактори, як збільшення виробництва продуктів харчування, диверсифікація технологічних розробок та звички у харчуванні споживачів збільшили необхідність використання барвників у продуктах харчування. Тому виробництво натуральних харчових барвників з рослинної сировини є перспективним для консервної галузі України.харчові барвникивиробництвопродукти харчуваннякафедра технології консервуванняfood dyesfoodproductionТенденції виробництва та виробництва натуральних харчових барвниківThesis