Концепція державної цільової програми розвитку туризму та курортів на період до 2022 року - Вакуленко, Катерина Вікторівна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
За даними Всесвітньої туристичної організації 2013 року, у світі здійснюється 1 млрд 87 млн.подорожей, понад 52 відсотки з яких у межах країн Європи. В країнах ЄС туризм сприяє підвищенню сукупного валового внутрішнього продукту на 9 відсотків, економічному зростанню на 11 відсотків, а кількість робочих місць в туристичній індустрії становить близько 12 відсотків загальної чисельності. According to the World Tourism Organization in 2013, the world is made 87 mln.podorozhey 1 billion, over 52 per cent were within Europe. In the EU, tourism contributes to the total GDP by 9 per cent economic growth rate of 11 percent, and the number of jobs in the tourism industry is about 12 per cent of the total.
Keywords: розвиток туризму; tourism development; туристичні організації; tourism organizations; курорт; resort; кафедра туристичного та готельного бізнесу