Склад морозива комбінованого складу (патент на корисну модель № 131046) - Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Склад морозива комбінованого складу, який містить харчові емульсії, сухе знежирене молоко, фруктозу, казеїнат натрію та воду питну. Composition of ice cream combined with food emulsions, skimmed milk powder, fructose, sodium caseinate and water.
Keywords: харчова емульсія; молоковмісний продукт; казеїнат натрію; морозиво; food emulsion; sodium caseinate; milk-containing product; ice cream