Івчук, Надія ПавлівнаЛебідь, Н. М.2014-10-212014-10-212014Івчук, Н. П. Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів / Н. П. Івчук, Н. М. Лебідь / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17528Хліб - це один з найпопулярніших харчових продуктів українців. Тому не дивно, що саме він дуже часто використовується як основа для виготовлення продуктів оздоровчого спрямування. У раціоні харчування українців переважають сорти хліба, виготовлені з використанням хлібопекарських дріжджів. Внесення до рецептури хліба компонентів, здатних згубно впливати на життєдіяльність хлібопекарських дріжджів, негативно позначається на протіканні технологічного процесу та якості готового продукту. Bread - is one of the most popular Ukrainian food. It is therefore not surprising that it is often used as a basis for making Health Products guidance. In the diet is dominated by Ukrainian breads made ​​using baking yeast. Introduction recipes for bread components can adversely affect the livelihoods baking yeast affects the flow of technological process and the quality of the finished product.otherхлібхлібопекарські дріжджікореневі прянощіbreadbakery yeastroot spicesкафедра технології оздоровчих продуктівВплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджівOther