Палійчук, Ірина ВолодимирівнаКошова, Валентина Миколаївна2018-07-032018-07-032018Палійчук, І. В. Підвищення стійкості пива за рахунок використанням коренів хрону / І. В. Палійчук, В. М. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27804Метою роботи є підвищення колоїдної стійкості пива з використанням коренів хрону звичайного. The aim of the work is to increase the colloidal stability of beer using the roots of the horseradish.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствастійкістьантиоксидантикорені хронуферментні препаратиstabilityantioxidantshorseradish rootsenzyme preparationsПідвищення стійкості пива за рахунок використанням коренів хронуThesis