Гуманізація праці як імператив ХХІ століття - Буковинська, Марія Петрівна (Національний авіаційний університет, Київ, 2012, Випуск 3, 2012)
Стаття присвячена гуманізації праці та її формування в організаціях. Обґрунтовано її складові, які впливають на привабливість праці і підвищення якості трудового життя. The article is devoted humanizing of labour and its forming in organizations. Grounded it constituents which influence on the attractiveness of labour and upgrading labour life.
Keywords: гуманізація праці; humanizing of labour; працівник; мотивація; культура; worker; motivation; culture