Склад морозива молочно-виноградного (Патент на винахід № 110272) - Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія Володимирівна (My University, 2015)
Склад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.
Keywords: морозиво; молочно-виноградне; ice cream; dairy and grape; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів