Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаСімахіна, Галина ОлександрівнаКушнір, Таїсія Володимирівна2016-10-212016-10-212015Патент 110272 UA, МПК А23G 9/42 (2006.01) Склад морозива молочно-виноградного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Сімахіна Г. О., Кушнір Т. В. – а 2014 04875; заявл. 07.05.2014; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24445Склад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.uk-UKморозивомолочно-винограднеice creamdairy and grapeкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівСклад морозива молочно-виноградного (Патент на винахід № 110272)Other