Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі - Волкова, Дар'я Сергіївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Сьогодні вищою метою ділової активності, яка ґрунтується на маркетинговій концепції, у сфері індустрії гостинності є, передусім, задоволення потреб клієнта, а тільки потім - підвищення прибутків підприємства. Саме таким чином можна створити основу для справжнього процвітання готельного підприємства в умовах жорсткої конкуренції, на ринку готельних послуг.
Keywords: електронна система управління рестораном; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра туристичного та готельного бізнесу