Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зернових - Мехед, Галина Сергіївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2018)
Тези містять результати досліджень щодо можливості розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів шляхом використання продуктів переробки зернових, таких як льон, овес, рис та ячмінь. The abstracts contain the results of research on the possibility of expanding the range and improving the technology of cut down semi-finished products by using cereal processing products such as flax, oats, rice and barley.
Keywords: січені напівфабрикати; зернові; льон; рис; овес; ячмінь; білкові речовини; функціональні властивості; cut down semi-finished products; crops; flax; rice; oat; barley; protein substances; functional power; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів