Мандзіроха, ГаннаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2014-07-082014-07-082014Мандзіроха, Г. Кисломолочний напій геродієтичного призначення на основі вторинної молочної сировини з додаванням ягідних компонентів / Г. Мандзіроха, А. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 113-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15960Доведено можливість використання молочної основи (маслянки та знежиреного молока) та немолочного компоненту (пюре обліпихи та ірги) для отримання кисломолочного напою геродієтичного призначення. The possibility of using milk-based products (buttermilk and skim milk) and non-dairy component (sea buckthorn puree and juneberry) for milk drinks Gerontologic diet purposes.uk-UKкисломолочний напій геродієтичного призначенняGerontologic diet drink milk appointmentвторинна молочна сировинаsecondary raw milkягідні компонентиjuice componentsкафедра технології оздоровчих продуктівКисломолочний напій геродієтичного призначення на основі вторинної молочної сировини з додаванням ягідних компонентівOther