Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу емульсійного напівфабрикату для соусів - Павлюченко, Олена Станіславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Кравчук, Світлана Віталіївна (My University, 2021)
У статті обґрунтовано застосування жирової емульсії, порошку зі шпинату та карагенану у складі емульсійного напівфабрикату як основи для приготування соусів заданого асортименту і консистенції.The article substantiates the use of fat emulsion, spinach powder and carrageenan in the composition of the emulsion semi-finished product as a basis for the preparation of sauces of the desired range and consistency.
Keywords: харчова емульсія; харчова цінність; сушена харчова продукція; напівфабрикат; шпинат; соус; food emulsion; semi-finished product; nutritional value; dried food products; spinach; sauce; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції