Шаран, Лариса ОлександрівнаБура, Ганна МиколаївнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаШаран, Андрій ВасильовичБондар, Наталія ПетрівнаКорзун, Віталій Наумович2012-12-172012-12-172012Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями / А. В. Шаран, Г. М. Бура, Л. Ю. Арсеньєва та ін. // Хранение и переработка зерна. – 2012. – № 5. – С. 49─50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4450У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.uk-UKморські водоростіmarine algaeпорошки водоростейзбагаченняборошняні кондитерські виробиalgae powdersenrichmentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра готельно-ресторанної справиДоцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями