Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями - Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна; Корзун, Віталій Наумович (My University, 2012)
У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.
Keywords: морські водорості; marine algae; порошки водоростей; збагачення; борошняні кондитерські вироби; algae powders; enrichment; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра готельно-ресторанної справи