Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуків - Ковтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна (My University, 2018)
Експерементально досліджено фізико-хімічні показники самбуку з використанням батату. The physicochemical parameters of sambuk using potatoes are experimentally investigated.
Keywords: самбук; батат; яблучне пюре; sambuca; sweet potato; apple puree; кафедра готельно-ресторанної справи