Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна2018-05-312018-05-312018Ковтун, А. Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів // А. В. Ковтун, О. Кобець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 398.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27558Експерементально досліджено фізико-хімічні показники самбуку з використанням батату. The physicochemical parameters of sambuk using potatoes are experimentally investigated.uk-UKсамбукбататяблучне пюреsambucasweet potatoapple pureeкафедра готельно-ресторанної справиБатат, як перспективна сировина для виробництва самбуківThesis