Шляхи вдосконалення технології управління підприємством - Соломка, Ольга Миколаївна; Тичина, Юлія Миколаївна (My University, 2013)
Досліджено проблеми організації і технології управління на підприємствах України в умовах переходу до іноваційної моделі економічного розвитку. Запропоновано щляхи покращення технології управління на підприємстві.
Keywords: інтелектуальний капітал; ефективність підготовки персоналу; технологія управління підприємством; эффективность подготовки персонала; технология управления предприятием; интеллектуальный капитал; intellectual capital; effectiveness of staff training; technology enterprise management; кафедра економічної теорії